I mine Guidede Transformerende Meditationer (TM),  har jeg udviklet et særligt koncept, som støtter dig i din udvikling og tranformation, og hjælper dig til nemmere at opnå bedre resultater, tilstande og en ny væren som følge af din brug af meditationerne.

 

I mine Guidede Transformerende Meditationer anvender jeg hypnoterapeutiske teknikker til at både at hjælpe dig åbne dit sind for netop dine drømme, længsler, værdier og ressourcer, samt til at integrere den ressourcefulde tilstand fra meditationen i din fremtidige grundtilstand.

 

Det betyder, at den gode tilstand du er i under meditationen, vil blive hos dig, således at du i dit videre liv vil opleve større ro, glæde osv. alt  efter hvad du mediterer på.

 

På den måde får får større glæde og effekt af meditationen i længere tid – og så er det en stor hjælp i din personlige udvikling, da denne teknik er som at sætte meditationens virkning på autopilot.

 

Særlig Meditationsmusik af den australske kunstner Christopher Lloyd Clarke

For at støtte op om denne virkning, samt sikre dig en god dybde i din meditative praksis,  har har jeg allieret mig med den Australske kunstner og komponist Dr. Christopher Lloyd Clarke B.Sc, Msc.D. Det har jeg gjort fordi han, ud over at lave utrolig smuk meditationsmusik, også arbejder med særlig teknikker indenfor auditive virkemidler, som gør meditationen dybere, og dermed oplevelsen og effekten større.

 

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-moment-pleasure-image10494757

I den musik jeg har valgt at bruge, er det især de bineurale toner der er brugt. De hjælper hjernen slippe gamle mønstre og åbne op for dannelsen af nye og bedre neurale forbindelser. Du kan læse mere om bineurale toner her.

Hvad er bineurale toner?

Den hjernebølge ledende musik anvender en lydteknologi kaldet “binaural toner”. Disse binaural beats bruges på en sådan måde, at de bringer om ønskelige ændringer i hjerneaktivitet, således at fremkalde en tilstand af meditation og dyb afspænding. Når der spilles med hovedtelefoner, kan du være i stand til at høre binaural beats som en subtil pulserende lyd under musikken.

Binaurale toner er en auditiv effekt, der skabes i hjernen, når to toner af lidt forskellige frekvenser er spillet separat i hvert øre. Denne effekt blev opdaget i 1839 af Heinrich Wilhelm Dove og er nu almindeligt anvendt med stor effekt til at skabe lyd teknologi, der forbedrer afslapning.

 

Binaural toner får hjernen til at justere sin dominerende frekvens til at matche frekvensen på debinaurale toner. Dette er, hvad der er kendt som “frekvens følgende svar”. Bemærk, at hjernebølge ledende musik kræver brug af hovedtelefoner, så hver øre modtager en bestemt frekvens. Hvis spillet på en åben stereoanlæg, vil musikken lyde meget anderledes og vil ikke være lige så effektiv.

 

Hvordan virker binaurale toner?

Binaurale toner blev først opdaget over 150 år siden, og har været genstand for en stor del af teknisk efterforskning i løbet af de sidste 35 år i særdeleshed. Millioner af mennesker bruger binaural meditation at forbedre deres livskvalitet og for at opleve dyb afslapning. Faktisk bruges binaural meditations teknologi nu til mere end bare meditation. Det er også brugt af en bred vifte af behandlere og private brugere til at forbedre selvtillid, stress behandling, smertebehandling, afslapning, forbedring af koncentration og forbedring af kvaliteten af ens søvn. Hvis du gerne vil læse en objektiv tredjepart rapport om binaurale toner, henvises til denne Wikipedia article..

 

Delta bølger – den mest underbevidste tilstand

Musikken jeg bruger til meditationerne fremmer en tilstand af delta afslapning. Delta hjernebølger er mest udbredt i løbet dyb, drømmeløs søvn. Delta tilstanden er den mest underbevidste tilstand, der er afgørende for ens fysiske, følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle velbefindende. Mennesker, der er i stand til at opnå en tilstand af delta afslapning gennem meditation vil undertiden beskrive spirituelle møder og ud af kroppen oplevelser. Delta tilstand er perfekt til at fremkalde dybe åndelige oplevelser, healing og dyb underbevidst omskabelse af mønstre.

Forholdsregler og ansvarsfraskrivelse

Du skal ikke lytte til bineurale toner med høretelefon, hvis du er:

• Gravid

• Bærer en pacemaker

• Har haft eller er tilbøjelig til anfald

• Er lysfølsom

• Er epileptiker, bevidst eller ubevidst.

 

IKKE NOGENSINDE lytte til alle binaurale toner eller meditere, mens du kører eller betjener maskiner.

Selv binaural beats / musik / downloads på dette site bidrager til wellness, er de ikke beregnet som en erstatning for medicinsk eller psykologisk behandling. Ingen medicinske krav er beregnet udtrykkelige eller stiltiende. Trods det faktum, at alle erklæringer på denne hjemmeside er understøttet af forskning, er ingen opgørelser blevet evalueret eller godkendt af international styring ansvarlig for sundhedspleje.

Kort sagt: Brug meditationerne på eget ansvar og med sund fornuft :0)

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *