Jul Med Hjertet

Nærværende meningsfuld julekalender for voksne!

Bliv inspireret hele vejen frem til jul og giv dig selv nogle juledage med indre fred, glæde og hjerteglød

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Jul for mig handler om kærlighed og fred. Julen var oprindeligt lysets fest, og med kristendommen blev julen også en fejring af budskabet om at mennesket selv rummer kimen til kærlighed og fred på jord. Det er dog ikke altid disse energier får lov til at fylde i vores travle jule dage. Julen kan både være en højtid for stress, ensomhed, meningsløshed og overfladiskhed. Det vil jeg lave om på! Derfor har jeg lavet denne julekalender til dig, der gerne vil noget andet. Til dig, der vil fejre jul med hjertet. 
Hver dag frem til jul vil du modtage inspiration, teknikker, øvelser og viden til hvordan du får en jul med indre fred og glæde. Hvordan din indre fred og glæde kan tænde et lys i andre og således sprede julens sande energi. Jeg har pakket kalenderen med gode sager, og har i en gavmilhed der hører sig til, strøet rigeligt med gaver og præmier i bunken også. Den bedste gave er til sidst, juleaften. Den gave er den jeg bedst kan lide. 
 

[/text_block]

Tilmeld dig nu og støt Røde Kors

For kun 280,- kr. plus moms kan du få glæde af alt hvad kalenderen indeholder, både i juledagene og tiden efter. Ved at deltage støtter du samtidig med 100,- Kr. til Røde Kors, som hjælper mennesker med nødvendig hjælp, omsorg, pleje og uddannelse både i Danmark og i kriseramte områder. Meld dig til numærk freden og glæden sprede sig allerede nu

 • Inspiration til ro, nærvær og glæde

  Din julekalender indeholder masser af inspiration til at opleve julen indefra og ikke lade dig rive med af stress og jag. Du får inspiration til at se og opleve julen fra en anden vinkel – med glæde, nærvær og indre fred.

 • Advents gaver og flotte præmier

  Hver advent vil du i din julekalender få meningsfulde advents gaver, der vil inspirere dig, udvide din horisont, give dig frisk luft, et nyt perspektiv, eller øvelser der vil berige dit liv, søndag efter søndag hele vejen frem til jul. Flere gange om ugen trækker vi desuden lod om flotte præmier

 • Jule Facebook Fællesskab

  Sammen er vi stærkere og fællesskab skaber et en stærkere energi. Sammen skaber vi hjerternes fest, i vores hjerter, med vores hjerter og til alles hjerter. Det plejes og næres i fællesskabet på Facebook, hvor du kan dele din inspirartion, sparre med de andre.

 • Jul med Overskud

  Få hemmeligheden om hvordan du skaber overflod og overskud i julen. Lær blandt andet hvordan du giver gaver med mening og hjerte, uden at din økonomi lider under det og hvordan du sikrer dig en jul uden stress, en jul med tid og ro til de ting der er vigtige for dig.

 • Lige til at tage med på mobilen

  Alt hvad du får i din julekalender er lige til at tage med og læse, lytte til, nyde, blive inspireret af. Nemmere kan det ikke være.

 • Livsændrende julegave

  Du skal selvfølgelig også have en gave. Juleaftensdag får du en julegave, som i sig selv er mere værd end hele kalenderen til sammen. Mange lever hele deres liv i håbet om at få hvad denne gave indeholder – du får den den 24. december og kan nyde glæde af den resten af dit liv.

— SPACER —

Meld dig til numærk freden og glæden sprede sig allerede nu